DÁREK ZDARMA K NÁKUPU NAD 3000,- kČ . Zjistit více!

Jak se obléknout na golf? Správná cesta.

Jak se správně obléknout na golf?

 

O golfu se říká, že je pro gentlemany. Proto je také třeba, abychom na golfu byli adekvátně oblečení. Samozřejmě se to počítá i u žen. Golf už dávno není doménou mužů, ale velkou roli hrají v golfu také ženy, které si na pěkné oblečení potrpí.

Také už se zcela striktně nevyžaduje tričko s límečkem, které má přesně tři knoflíky. Dnes již můžete na golf vyrazit ve stojáčku, či moderním tričku, které má naznačený límeček. Ale přesto není na golfu při turnajích dovoleno chodit, v čem se vám zamane.

Na golf nepatří modré džínsy a pro muže tílka bez rukávů. U žen je to s rukávy trochu jiné. Tam se toleruje, když má žena tričko, které nemá rukávy. U kalhot, potažmo krátkých kalhot, je vyžadována určitá délka. U mužů se jedná o délku, která neodhaluje kolena a u žen není povoleno chodit v kraťasech, které by nezahalovaly alespoň polovinu stehen.

U svetrů a mikin je to trochu jiné. Tam můžete trochu více experimentovat. Nevadí ani mikina s kapucí.

Stejně jako u jiných sportů se oblečení vyvíjí podobně jako běžná móda. Na tenis už také nemusíte jít v celobílém oblečení, stejně tak na golfu můžete experimentovat s různými vzory a barvami.  Je ovšem stále nutné, abychom na golfu dodržovali určité dekorum a nepletli si golfové hřiště s pláckem u domu, kde hrajeme fotbal s míčem.

Napsat komentář

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping

ZATOČTE A VYHRAJTE SLEVU!

  • Zkuste štěstí a vytočte si slevu
  • 1 spin každých 72 hodin na jeden email
  • Stačí zatočit a kupón vám přijde na email.
Zkuste štěstí nyní
Souhlasím s podmínkami obchodu a ochranou osobních údajů.
Nikdy
Připomenout později
Ne, díky